1. Lever je alle foto's die je neemt tijdens de shoot?

Nee, ik lever alleen de bewerkte foto's die jullie of ik uitgekozen hebben. 

2. Kan ik ook de onbewerkte foto's krijgen?

Nee, ik lever alleen het eindproduct. Dat is waar ik achter sta. De bewerking hoort daarbij. Het zorgt voor mijn eigen stijl en kwaliteit.

1. Waar worden de foto's genomen?

In overleg met de klant wordt de plaats van de fotoshoot bepaald. Mijn kwaliteit ligt met name bij studio portretten, maar indien de klant graag op een andere locatie foto's wil laten maken, dan sta ik daar ook voor open. Helaas beschik ik nog niet over mijn eigen studio, maar dat zorgt er anderzijds weer voor dat ik mijn mobiele studio overal (mits voldoende ruimte) op kan zetten. Aan huis kan dus ook.

2. Met hoeveel personen kunnen we op de foto?

Groepen kleiner dan 10 personen zijn geen probleem. Is de groep groter, neem dan even contact op. Bij een groep groter dan 6 personen, moeten we op zoek naar een (buiten)locatie. Meer personen passen niet in de (mobiele) studio. 

3. Hoe lang duurt een fotoshoot?

De duur van de fotoshoot hangt af van het aantal personen en het pakket dat je kiest. Een (zakelijke) profielfoto is binnen een half uur genomen, terwijl ik voor groepsfoto's soms wel 2 uur nodig heb. Alles hangt af van de wensen van de klant. 

4. Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Draag vooral kleding waarin je jezelf op je gemak voelt. Kies daarbij voor neutrale kleuren en liever geen drukke prints of grote letters. Ga je met een groep op de foto, probeer de kleuren dan een beetje op elkaar af te stemmen.

1. Wat kost een fotoshoot?

Kijk hiervoor op de website, bij het kopje 'tarieven'. Daar lees je alles over de mogelijkheden en de kosten daarvan.

2. Kunnen we foto's ook laten afdrukken en wat kost dat?

Dat kan zeker. Ik laat de foto's afdrukken op kwalitatief hoogwaardig papier. Ook zijn de foto's te bestellen als wanddecoratie op chromaluxe of dibond. Bekijk de prijzen en toelichting op de prijslijst. Deze vind je onder het kopje 'tarieven'. 

3. Hoe dient de betaling te worden voldaan?

Na de fotoshoot ontvang je een factuur. Je kunt het bedrag dan binnen 2 weken overmaken.